Palveluistamme

Teemme ja viimeistelemme koneistuskappaleita sekä hoidamme niiden pintakäsittelyn ja kokoonpanotyöt. Asiakkaisiimme kuuluu eri puolilla Suomea sijaitsevia hienomekaanisten laitteiden valmistajia, sekä kansainvälisiä yrityksiä. Hero Mechanicsin konekapasiteetti on monipuolinen ja työntekijät ovat alansa ammattilaisia, joten kappaleiden valmistus on tehokasta ja laadukasta.

Jauhemetallurgia, koneistus ja kokoonpanotyö

Huolehdimme koko valmistusprosessista asiakkaan toiveiden ja suunnitelmien mukaan: hankimme materiaalit, teemme kappaleet ja hoidamme viimeistelyn, pintakäsittelyn sekä kokoonpanon. Olemme keskittyneet erityisesti monimutkaisten ja tarkkuutta vaativien osien valmistukseen, mutta palvelemme myös perinteisempää koneenrakennusta. Uutena aluevalloituksena on jauhemetallurgia. 

Hero Mechanicsin konekanta on nykyaikainen ja monipuolinen, ja satsaamme sen jatkuvaan ylläpitoon ja uudistamiseen. Konekantaamme kuuluvat esimerkiksi NC-ohjattu puristin, moniakselinen sorvaus- ja jyrsinkeskus sekä useita koneistuskeskuksia.

Seuraamme tarkasti alan kehitystä ja kokeilemme uutta, sillä uuden konekannan lisäksi meille on tärkeää myös jatkuva tuotantomenetelmien ja osaamisen kehittäminen.

Yhteistyö kanssamme on helppoa ja joustavaa – ota yhteyttä ja kerro kuinka voimme auttaa!

Ota yhteyttä