Yritys

IMG_20210217_142559558

Hero Mechanics Oy

Hero Mechanics Oy:n historia alkoi, kun Esa Lohela ja Väinö Konttila perustivat yrityksen ja pistivät peliin yhteensä yli 40 vuoden kokemuksensa alalta. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla Nivalassa, jossa vallitsee tekemisen meininki. Taitomme ja kykymme tuottaa hienomekaanisia kappaleita on tunnistettu monilla aloilla, esimerkiksi lääke-, ase- ja autoteollisuudessa.

Nuori yrityksemme on myös sydämeltään nuori; joustava ja aina avoin uusille ideoille ja konsepteille sekä tietenkin kehitykselle. Olimme 2020 Suomessa ensimmäisten joukossa kehittämässä jauhemetallurgian tuotannon prosesseja. Vuonna 2020 kehitimme ja otimme käyttöön ISO 9001:2015 -standardin mukaisen laadunhallintajärjestelmän. Vuoden 2021 alussa yrityksellemme myönnettiin sertifikaatti laatujärjestelmästämme vaatimustenmukaisuudesta, ja olemme ylläpitäneet järjestelmää siitä lähtien. Todisteena ISO 9001:2015 standardin noudattamisesta ja jatkuvasta kehittämisestä meille myönnettiin uudelleensertifiointiauditoinnin perusteella sertifikaatti vuoden 2024 alussa.  Auditoinnin ja sertifioinnin on tehnyt ulkoinen, riippumaton Fine Audit Oy.

Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja olemme halukkaita kokeilemaan uusia tekniikoita tuotannossamme. Olemme valmiita kohtaamaan jatkuvasti muuttuvan maailman haasteet ja kehittymään sen mukana. Lisäksi kannamme vastuumme ympäristöstämme, ja etsimme alituisesti tapoja parantaa tuotantotapojamme niin ympäristöystävällisiksi kuin mahdollista.